Loppis Entusiasten

barbie 14

 
Den här köptes ny i affär till barnen,
fast egentligen var det väl jag själv som ville ha den :)
Den blev aldrig lekt med.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • Rose-Marie säger:

    Fin! Har en likadan, men min saknar vingarna.

    2014-10-28 | 15:03:58
  • Birgitta säger:

    Oj, vilket hår! Tänk att barbiedockor kan vara rena rama konstverken!

    2014-10-28 | 16:38:26
    Bloggadress: http://vithortensia.blogspot.se
  • Astrid säger:

    Så fin! Är riktigt förtjust i brunetterna och de mörkhyade dockorna.
    Jag åkte in till Myrorna en dag och köpte några dockor till. Inte alls lika fina som de som kom från dig. På något sätt ska jag försöka få ordning på deras toviga hår..
    En av dem har smalare ben och ingen stämpel, förmodligen är det ingen Barbie fast jag trodde det i hastigheten. Finns de utan märkning, tror du? Några bokstäver i nacken bara, inget jag kan tolka..

    Svar: Hej Astrid! Har de smalare ben är de nog med all säkerhet en "oäkta", de brukar vara lite magra ibland :) Barbie ska vara märkt på ryggen, eller ena skinkan på de äldre. Om de är toviga i håret brukar jag borsta ut det torrt först, sedan fukta och i med balsam, ganska rikligt, sedan sköljer jag. Ibland kammar/borstar jag samtidigt som vattnet spolar igenom, sedan får det spola igenom en sista gång och man låter det torka så, dyngsurt utan att man rör det mera, då brukar det bli blankt och fint. De oäkta dockorna kan vara mycket svårare att få ordning på, de har ibland en helt annan plast i håret som ibland kan göra det stört omöjligt, tyvärr, men det är bara att prova, ibland går det :)
    Loppis Entusiasten

    2014-10-28 | 22:52:46
    Bloggadress: http://astridshandarbeten.blogspot.se/

Kommentera inlägget här: