Loppis Entusiasten

länge sedan :)

Det blev ett långt uppehåll på bloggen nu när vi flyttade till villan från lägenheten med våra100- tusen saker. Jag har inte haft något att blogga om, det har mest varit att fixa grejer som varit tråkiga. Inte särskilt kul att blogga om att elektriker satt in en ny fläkt till exempel :D
 
Nu har jag i alla fall suttit vid symaskinen lite eftersom en liten släkting strax fyller 7 år
 
Några av plaggen blev att passa bättre på de äldre lite yppigare dockorna, så de behåller jag då hon har moderna lite smalare dockor. Det handlar om millimetrar, det räcker att man tar lite smalare sömsmån så blir de rynkiga på de moderna dockorna, så därför blev det av vissa 2 stycken i samma tyg, en till henne och en till mig :)
 
 
 

Kommentarer

 • Birgitta säger:

  Så fina kläder......som vanligt när det gäller din kreativitet vid symaskinen :-)
  Hoppas ni trivs bra med att vara husägare! Finaste tiden att ha trädgård.....och i och för sig jobbigaste också om man inte bara låter allting växa utan kontroll :-)

  Svar: Tack Birgitta :) Vi trivs jättebra trots att mycket är ofärdigt och tomten liknar skrutt haha :) I år blir det mest att ta bort en massa vildvuxet som har fått växa till "för mycket" och inte går att rädda, men vi tar lite i taget, flera förstörda barr-träd ska bort också, så det minskar snart :) Här finns mycket av brännässlor, mossa och Lupiner, men jag gillar ändå väldigt att det är grönt när man tittar ut, inte en jättestor parkering bara som förut :)
  Loppis Entusiasten

  2019-06-01 | 10:00:40
  Bloggadress: http://vithortensia.blogspot.com

Kommentera inlägget här: