Loppis Entusiasten

gratisreklam

Jag brukar egentligen tycka att man inte städar på riktigt om man använder en dammvippa, men faktiskt har man ju en hel del saker som inte lämpar sig att plaska på med våta trasor. 
Nu till saken:
Jag har köpt en ny dammvippa! På Claes Ohlsson. Den var bara så himla bra! Äkta strutsfjädrar!


På lappen stod det:

"SAHLINS STRUTS startade strutsuppfödning 1994 på släktgården i Stora Tuna. I vår gårdsbutik och i cafeet finner du en mångfald av strutsprodukter. Guidade visningar. Borlänge."

"Det naturliga alternativet för snabb och effektiv städning. De fettfria fjädrarna blir lätt statiska och tar med sig allt torrt och lätt damm. Svep vippan över dammiga ytor. vifta ej, för maximal effekt. Skaka ur ute eller dammsug lätt. Tvättbar i ljummet vatten och tvättmedel. Används av städproffs i skolor, hotell,  kontor och bilindustri.
Perfekt även i hemmet, bilen eller till datorn"

Så det är vad jag gjort idag.
Jag har dammat taklampor, lampskärmar, elektronik, prydnadssaker (som vi åldringar kallar det, inredningsdetaljer kallas det i dag va? :D), tavlor, eluttag, , tv-apparater, element, dockor och en massa trånga skrymslen. Fort gick det med!

Den kostade nästan 100:-, men det var den värd.
Bästa dammvippan, ever!




Kommentarer

  • Benny säger:

    De är kanonbra! Vi köpte två stycken för några år sen, de sålde egna på Sahlins utanför Borlänge, då med träskaft, och det har vi aldrig ångrat! Lysande att de börjat sälja dem via Clas Ohlson!

    2012-03-15 | 10:48:12
    Bloggadress: http://porslinsbloggen.blogspot.com
  • Helena Högberg säger:

    Benny:

    Jo, det var träskaft på den här också, syndes inte riktigt på fotot. Då slipper man det att skaften blir krokiga, som de alltid brukar bli på de vanliga.

    2012-03-15 | 20:00:03
    Bloggadress: http://loppisloella.blogg.se/

Kommentera inlägget här: